Sunday, 22 August 2010

Tervetuloa // Welcome

Ai mitä täällä juhlitaan, te kysytte? Vaikka joku ehkä arvasikin, että blogin ykkössynttäreistähän tässä tietenkin on kyse. Koska blogin pito, vaikka kivaa onkin, on vuoden mittaan vaatinut melkoisesti vaivannäköä, ajattelin että ansaitsemme kunnon juhlat. Tästä se siis lähtee. Juhlat jatkuvat koko päivän, joten piipahda toki vielä uudestaan.

Kivoissa juhlissahan on tietenkin hieno teema, kutsut ja koristeet. Keräsin inspiraatioksi joitakin sellaisia juhlajuttuja, jotka olisi helppo (tai ainakin mahdollista, viimeiseen kuvaan viitaen) toteuttaa myös kotona.

--- --- ---

What are we celebrating, you ask? Even though some of you may have already guessed that it's the first birthday of my blog today. Cause keeping the blog up and running has taken quite a lot of work (no matter it has been so fun) I thought we should have a good party to celebrate. So here we go... This party will be going on the whole day, so make sure to check back later.

Lovely parties of course have a nice theme, invitations and decorations. As inspiration I gathered here some ideas that would be easy (or at least possible, according to the last pic) to make at home as well.

3 comments:

  1. Kiitos kutsusta ja suuret onnittelut! Kyllä koristelut tekevät juhlan, ei vaiskaan, pelkkä iloinen juhlamieli riittää.

    ReplyDelete
  2. Paljon onneeaa vaan! Sulla on myös ihana uusi ulkoasu! :) Kuume uuteen ulkoasuun omassa blogissa vaan lisääntyy, ää!

    ReplyDelete
  3. Se vanha alkoi kertakaikkiaan kyllästyttää, enkä ole ihan varma, onko tämäkään mielestäni täydellinen. Mutta ainakin se on parempi ja vaaleanpunaisempi kuin edellinen :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails