Sunday, 15 August 2010

Kaksoset // Twins


Yritin tässä pitkään kirjoittaa selitystä, miksi tein hölmön kaksoishuivin, enkä esimerkiksi isoa raidallista. Mutta ei sille ole järkevää selitystä. Lankaa oli vain kaksi kerää kumpaakin väriä, ja aloin alun perin tehdä kahdesta kerästä pientä huivia. Sain ekan kolmion valmiiksi ennen kuin tajusin, etten koskaan käyttäisi noin pientä kaistaletta. Ja koska pidin huivista muuten ja hölmöys on juttuni, tein saman tien toisen kolmion perään. Itse asiassa käytän usein talvisin kahta toisiinsa sidottua kolmiohuivia, sillä yksi ei yleensä ole riittävän iso ja lämmin. En oikein osaa selittää tämän paremmin, mutta haitaneeko tuo.

Onhan se vähän hassu, mutta pidän siitä silti. Sekä muodosta että väreistä että epätavallisuudesta. Että ei siitä sen enempää. Tämän valmistuttua neuloin kyllä samanmerkkisestä langasta myös ison kolmiohuivin, mutta siitä lisää myöhemmin.

--- --- ---

I was trying to write an explanation why I made a silly twin scarf instead of one big stripy one. But there actually isn't a good explanation. I had only two rolls of each color, so I originally started to make a tiny scarf of two of them. When I had almost finished it, I realized I would never use such a small one. But I liked it otherwise, and always prefer silly things, so I just made another triangle straight after this one. I actually often use two triangle-shaped scarfs tied together at winter time, cause one isn't warm enough.

It looks a bit silly, I agree, but I still like it. The shape, the colors and the uncommonness. When I had finished this one I made a bigger triangle from the similar yarn with different color, but I'll tell more about it later.

3 comments:

 1. Välillä tulee tehtyä kaiken näköisiä omituisuuksia. Onneksi keksit huiville käyttöä ettei työtäsi tarvinnut purkaa!
  Ihanat värit muuten, mistäs olet ostanut ko. langan?

  ReplyDelete
 2. Lanka on viime talven Novita puroa, eikä noita värejä taida saada enää mistään. Sehän siinä ongelmana olikin, etten voinut ostaa lisää materiaalia, ni piti sitten tehdä omituisuus :)

  ReplyDelete
 3. Mun mielestä noista kahdesta erisävyisestä huivista tulee ihana kontrasti! Riittävästi samaa, että sointuvat toisiinsa, mutta silti niin paljon eriä, että näyttää makeelta ja mielenkiintoiselta yhteen kiedottuna.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails