Sunday, 22 August 2010

Juhlavaatteet // Party Wear

"Vähän normaalimpi ilme kiitos."
"More normal expression, please."

"Heti näyttää uskottavamalta."
"That looks more believable."

"Mä näytän balettitanssijalta!"
"Sä näytät känniseltä ankalta."
"I look like a ballet dancer!"
"You look like a drunken duck"

Tämä oli ennen pyöreä pöytäliina, jonka joskus bongasin UFFilta. Aitoa Finlaysonia ties miltä vuosikymmeneltä. Nyt se on hame, jossa kerrankin helmaa riittää ja pyöriminen on metkaa. Suunnittelen tuolle alle vielä valkoista tyllihametta saadakseni tästä yhä muhkeamman ja juhlavamman, mutta se saa odottaa seuraavaa onpeluinnostusta. Ikävää, että virallisia bileitä on niin harvoin. Jostain syystä ajatus sellaiseen sipsuttamisesta vanhassa pöytäliinassa huvittaa minua suuresti.

--- --- ---

This used to be a tablecloth bought from a charity shop. Nowadays it's a skirt with enough hem to swirl around in a fancy way. I'm planning to make a white tulle skirt to wear underneath to make this even bigger and more festive, but that will have to wait for the next sewing burst. It's a shame I never go to any formal parties, somehow a thought of going to one in a tablecloth skirt amuses me a lot.

3 comments:

  1. Hetkinen, mä luulin, että ne on hanhia, jotka on kännissä...? Hame on joka tapauksessa aivan ihana, kuten on myös hameilija.

    ReplyDelete
  2. Ei voi tietää, ota noista linnuista selvää... Ja kiitos, menen nyt hehkumaan omaa ihanuuttani :D

    ReplyDelete
  3. Nätistä pöytäliinasta tuli nätti hame!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails