Friday, 27 August 2010

Karhu ja kello // The Bear with a WatchRuoan virkkaamisen jälkeen iski leluinnostus. Nyt suunnitteilla on ties minkälaista monsteria, mutta pehmokarhu on kyllä ollut listalla jo pidempään. Siitä tuli kuitenkin totta vasta kun löysin tämän ohjeen.

Kysyin vastaanottajalta, tahtooko että karhulle kirjotaan napa niin kuin ohjeessa. Vastaus oli "ei, mutta mä haluan että sillä on pieni taskukello, josta se voi katsoa aikaa." No, nyt on. Mutta siinä vaiheessa kun minulta tiedusteltiin, että missä on karhun liivi jonka taskuun kellon voin laittaa, kieltäydyin enää jatkamasta keskustelua.

--- --- ---

After crocheting food I got excited about toys. Now I'm planning several monsters and such, but a bear softie has been on my list quite long. It just didn't come true until I found this pattern.

I asked the receiver if he would like me to make a belly button to the bear as in the pattern. The answer was " no, but I want it to have a little watch it can use to check the time". Well, it has now. But when I was asked where is the bear's vest with a pocket for keeping the watch I ended the conversation.

1 comment:

  1. Sinullahan on ollut ihana "asiakas" taskukelloineen...:'D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails