Sunday 22 August 2010

Lahjojen aika // Time for the Gifts



Mitä: Arvonta, jossa palkintona samanlainen setti kahdessa eri värissä. Kumpaankin settiin kuuluu yksi virkattu neulatyyny (sis 8 helmiäisneulaa) sekä mittanauharuusuke rintaneulalla. Voittajiakin tulee siis olemaan kaksi, ja heidät valitaan satunnaisotannalla osallistujien joukosta.
Milloin: Arvonta on auki seuraavaan lauantaihin 28.8. keskiyöhön saakka. Voittajat ilmoitetaan sunnuntaina 29.8.
Miten: Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro samalla, mikä on lempiherkkusi. Jos kommentoit anonyymisti, jätäthän myös sähköpostiosoitteesi.
Kuka: Ihan kuka vain ihan mistä vain!

Onnea!

--- --- ---

What: A giveaway with two similar sets in different colors. Both sets include one crocheted pincushion (incl. 8 pins) and one bow brooch made of measuring tape. There will be two winners as well, and they are chosen randomly.
WhLihavointien: Giveaway is open until the Sat 28.8. midnight. The winners will be announced on Sun 29.8.
How: Leave a comment to this post telling what's your favourite sweet treat. If you comment as anonymous please leave tour e-mail address as well.
Who: Anyone, anywhere in the world. Will ship internationally if needed.

Good luck!

28 comments:

  1. Hyvää syntskää blogille! Hyvät on bileet. :) Mikähä ois miun lempiherkku...Suklaa on kyl aika nannaa ja toinen ihan perus korvapuusti.

    Siinä juhla-asu postaukses oli semmonen matto. Onko se semmonen virkattu pitsiliinamatto? Ootko ite tehny? Mie haaveilen semmosen tekemisestä, mut en oo oikee osannu. Nyt löysin yhestä kässälehestä ohjeen, pitää sen kanssa kokeilla.

    ReplyDelete
  2. Kommentti. Lempiherkku on tällä hetkellä Suklainen-jäätelöannos, joita ehtinee vielä muutaman syödä ennen syksyä.

    Onnea emännälle, synttärijuhlat on ihanat! :D

    ReplyDelete
  3. Hyvää synttärii! Oon niin voittaja :) Lempiherkkuja on esim. Stratos-suklaa!

    ReplyDelete
  4. Anni:
    Bongasit heti äitini taiteileman pitsiliinamaton! Se on virkattu kaksinkertaisesta Flipflopista ja äiti teki sen sisustuslehden kuvaa katsoen omasta päästään (joillain on tuotteliaat päät...) Se on kertakaikkisen ihana ja lämmittää varpaita parvekkeellamme. Suosittelen kokeilemaan.

    Moarre:
    Mie en oo syöny vielä yhtään sellaista tänä kesänä, otanpa to do-listalle hetimmiten!

    ReplyDelete
  5. Uuh, arvonta! <3 Hyvää synttäriä blogille, btw! :)

    Mun lempiherkkua taitaa olla porkkanakakku. Tai suklaa-pekaanipähkinämuffinit! Lidlin sellainen pähkinä-kinuski-jätski on kanssa herkkua. En osaa päättää. D:

    ReplyDelete
  6. Lempiherkku? Yksi vain? No seuraavista ihanuuksista en kieltäydy koskaan: kinuskikastike (ihan omana itsenään), Ben&Jerry's Strawberry Cheesecake -jäde, pehmeä lakritsi ja Punnitse&säästä jogurttikuorrutetut appelsiininkuoret! <3

    ReplyDelete
  7. Lempiherkkuani on vaniliajäätelö suolapähkinöillä. Saattaa useasta kuulostaa aika oudolta, mutta älkää tuomitko ennen kuin kokeilette :D

    Onnea blogisynttäreistä!

    ReplyDelete
  8. Onnea, onnea!
    Kuolasin noita mittanauharuusukkeita jo silloin kun ne ensimmäisen kerran esittelit, aivan mahti idea! Tuollainen olisi mukava antaa tässä taannoin syntymäpäiviään viettäneelle ystävälle, joka tykkää kierrätyksestä ja ompelemisesta/yms.

    Ihana blogi muutenkin. Paljon postauksia ja kivoja ideoita. Mukavaa, että joku jaksaa touhuta vielä nykyään näinkin paljon! :)

    Ja ömmm.. näin herkuttomana elokuuna varmaankin maustetut possusuikaleet ja/tai uunilohkoperunat jollain hyvällä dipillä, MUMS!
    Herkkukuukausina taas välillä toimii fazerin sininen, välillä salmiakki ja hedelmänamit.
    Unohtamatta porkkanakakkua! menee siis ihan mielialojen mukaan... :D

    ReplyDelete
  9. Lempiherkkuni on sushi kaikissa muodoissaan ja sitruunapiiras... onya@pp.inet.fi

    ReplyDelete
  10. Hmm, mikähän olisi miun lempiherkku.. ? owo"
    Varmaan muffinssit. owo ♥

    ReplyDelete
  11. Onnea blogille! :) Omiin blogisynttäreihin on vielä aikaa...

    Oma uusin herkkuni on vaahtokarkit, joiden päälle on valutettu sulaa valko-, tummaa suklaata ja pähkinärouhetta ja sitten pakastettu...oijjoi namnam. Täytyy pitää itseni tiukassa kurissa, tai muuten ruotu pettää ja lihoan parikytä kiloa pelkillä vaahtokarkeilla...:D

    ReplyDelete
  12. Nyt on kyllä niin herkulliset palkinnot, että on pakko osallistua! Oivoi, lempiherkkuja on niin paljon..irtokarkkeihin sorrun aina, mutta sanotaan tällä kertaa omenapiirakka, leivoin nimittäin tänään maailman parasta sellaista <3

    ReplyDelete
  13. Ainiin ja jos saa toivoa, niin pinkki unelma ois enemmän kuin mieleinen, mutta toki valkoisenkin setin ottaisin ilolla vastaan :>

    ReplyDelete
  14. Mahtavat bileet täällä menossa, onnea hurjan paljon! :) Mun lempiherkku on tällä hetkellä Ben ja Jerrym Which -jäätelö. Ja letut on sellainen kestolemppariherkku, tänäänkin paistelin :D Ja suklaa nyt tietysti aina ^___^

    ReplyDelete
  15. Onnea!
    Mun lempiherkkuni on kinuskikastike. Se sopii erityisen hyvin lättyjen väliin.

    ReplyDelete
  16. Onnea ponnea ja hyvää jatkoa, blogia on ollut hauska lukea (vaikken ihan vuotta kävijöissä olekaan oleskellut)! Mun lempiherkkua on tällä hetkellä monista ja taas monista herkuista ehkäpä kuivatut taatelit.

    ReplyDelete
  17. Heippa,

    Liityn onnittelijoiden joukkoon! Blogiasi on ollut ilo lukea ja se on monesti antanut ihania virikkeitä omiin touhuihin. Erityisesti nämä synttärijuhlat ovat ihastuttaneet pitkin pyhäpäivää! :D

    Eräs lemppariherkuistani ovat ehdottomasti pakastetut banaanit ja mansikat, jotka dipataan sulaan suklaaseen ja annetaan suklaan kohmettua. Ihan kuin sorbettia tai jäätelöä! Nami nami... <3

    ReplyDelete
  18. Onnea blogille - oli ilo juhlia mukana synttäreillä! :) Mun lempiherkku on ehkäpä ihan tylsästi irtokarkit. Erityisesti täytelakut.

    ReplyDelete
  19. Onnea blogille! Osallistun arvontaan.
    Lempiherkkuni on paistettu banaani ja vaniljajäätelö. Nam nam!

    ReplyDelete
  20. Nami mitä palkintoja! osallistun ehdottomasti =)

    lempiherkkuni... oliskos lämmin suklaakakku jäätelöllä ja kermavaahdolla :D

    Ja onnea synttäreiden johdosta!

    ReplyDelete
  21. Arvonnat on kivoja! Varsinkin, jos on noin hienot palkinnot. Osallistun ilman muuta. Testasin tässä muuan päivä sitten suklaisen kesäkurpitsakakun ohjetta. Se on ehdottomasti tämänhetkinen lempiherkkuni!

    ReplyDelete
  22. Mukana!!! Onnitteluja!
    Lempiherkkuani ovat sipsit dipin kera. :)

    ReplyDelete
  23. Hmmph. Lemppariherkkuni vaihtelee viikoittain. Kestosuosikkina ovat lätyt mansikkahillolla ja kermavaahdolla ja vaniliajätski, joka on sörssätty pehmikseksi ja sekaan lisätty kaakaojauhetta ja keksinmuruja. Nams. Niin ja tietysti minttupuffet! Ja Classicin kermatoffee-jäätelö.

    Juuri nyt olen herkkulakossa, joten tähän kysymykseen vastaaminen kirvoitti minussa hurjan herkkunälän!

    ReplyDelete
  24. Viestini katosi ehkä bittiavaruuteen, mutta jos tuli tuplana, niin poista vain tämä.

    Eli kiitos synttäribileistä, mulla on ainakin ollut tosi hauskaa! Ihana idea tämmöinen.

    Mun lempiherkku on jäätelö. Lajike vaihtelee, mutta ben&jerryn joku suklainen jossa on myös taikinaa on kyllä aivan mahtavaa!

    ReplyDelete
  25. Onnea hei :)

    Lempiherkkuni on pastasalaatti, johon rusettipastan kaveriksi laitetaan pestoa, murskattua feajuustoa ja puolitettuja viinirypäleitä. Sekoitetaan ja NAM! Vastustamatonta!

    ReplyDelete
  26. Helou!!!

    Onnea blogin synttäreiden johdosta, tulkoon vuosia vielä useita lisää! :)

    Lemppariherkkuni taitaa olla joku suolainen piirakka, vaikkapa chilitonnikala-aurajuusto. nam!

    ReplyDelete
  27. Onnea, ihania nää synttäripostaukset!
    osallistun ton ykkösen arvontaan...

    Mun lemppariherkku on ehdottomasti jäätelö! Oikeastaan juuri Pirkan mangojäätelö, joka on kyllä niin makeaa että siitä tulee aina paha olo. =P
    Myös irtokarkit menevät, erityisesti salmiakki ja lakritsi...

    ReplyDelete
  28. Paljon onneaa vaan paljon onneeaa vaaaan!
    Osallistun siis arvontaan ja vastaukseni kysymykseen on että lempi herkkuni on (saako sanoa monta?) omenat tahini tahna kuorrutteella ja marjarahka ja kuivatut hedelmät ja lista jatkuisi vaikka kuinka pitkälle :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails