Friday, 13 August 2010

Esillä // On Display

Kahdesta jämälangoista virkatusta tilkusta ja vanhoista kehyksistä syntyivät uudet korvistelineet. Tällaisiahan voisi pitää esillä kotonakin, mutta idea muodostui, kun yritin kehittää sopivaa korvisratkaisua myyntireissuja varten. Tilkut on virkattu mittojen mukaan ja pingotettu sitten lasittomaan kehykseen. Helppoa ja kätevää.

Nämä piti valmistaa NYT, sillä Ikomin koruja on myynnissä huomenna lauantaina (14.8.) Wanhan turun Festivaaleihin liittyvällä kirpputorilla Brinkkalan talon sisäpihalla klo 12 alkaen. Muitakin uusia juttuja siellä silloin, joten hiihtele paikalle, jos olet Turussa päin.

--- --- ---

These earring displays are made of two crocheted patches and old frames. These could be used at home, but I came up with the idea when I tried to find a way to display my earrings when selling stuff. I just crocheted two patches and stretched them to the frams. Easy and handy.

5 comments:

 1. Virkattu korviskehys on kiva idea :) itse olen aikonut tehdä samalla periaattella korviskehyksen, mutta vain pitsillä :)

  ReplyDelete
 2. Oi vitsi, hyvä idea, olen nähnyt vain sellaisia kehyksiä joissa on kangasta, mutta tämähän on paljon kätevämpi :) Harmi etten ole Turussa päin!

  ReplyDelete
 3. Mahtava idea! Ja nam nuita sun korviksia. :)

  ReplyDelete
 4. Onpas hyvä idea! Tuota saattaa tarvita joskus.. ;)

  ReplyDelete
 5. Kiitos kaikille :) Itse olen noihin tosi tyytyväinen, ja osoittautuivat käytössä oikein toimiviksi.

  Suunnittelen myös sellaista versiota, jossa oisi vanhasta neuleesta leikattu pala, mutta poikaystävä mokoma suojeli mustasukkaisesti kaikkia vanhoja villapaitojaan, vaikkei niitä koskaan käytäkään, niin en ole vielä sellaiseen löytänyt materiaaleja.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails