Saturday, 10 April 2010

Parisuhdekorvikset


Lehmät hankin samaan aikaan kuin karhuntaikorvisten karhutkin. Kaikki löytyivät paikallisesta Tiimarista, joka on alkanut myydä pikkuruisia muovieläimiä laatikosta kassakoneen vierestä. Euro kappaleelta on kyllä kiskurihinta, mutta oli pakko ostaa muutamaan korvispariin, kun olivat niin söpöjä ja hyvän kokoisia.

Luulin tosiaan hankkivani kaksi lehmää, mutta huomasin vasta kotona, että toinen onkin sonni. Ihmettelin vähän aikaa erilaista pään muotoa tai jotain sellaista ennen kuin tajusin kääntää elukat ympäri. Joo, onhan se aika selvä juttu, jos vain toisella on utareet. Kahden biologin tytär kuittaa. Syytän kiirettä, kyllä minä yleensä sonnin ja lehmän toisistaan erotan.

Tästä tuli kyllä suloinen pariskunta roikkumaan jonkun korviin. Ei se haittaa, etteivät ole samanlaiset, kun ovat kuitenkin selvästi luodut toisilleen. Itse asiassa olen sitä mieltä, että korviksista tuli heti astetta hauskemmat, kuin jos ne olisivat vain olleet kaksi samanlaista lehmää. Mikä mahtava erehdys.

--- --- ---

Relationship Earrings

I bought the cows at the same time than the bears for the bear day -earrings. They are all from Tiimari, a Finnish chain of stores that sells toys, craft supplies and almost everything small. In our local store they have started to sell these teeny plastic animals and I had to buy a few even though I think 1€ per piece is way too much. But they were like made for earrings, small and light enough.

I thought I bought two cows, but later on at home I realized the other one was a bull. I was wondering the different shapes of their heads or something like that before I turned them over. Yeah, the case is kinda clear if only on of them has udders. A daughter of two biologists says hello. I blame the hurry, usually I can tell a cow and a bull from another.

But in the end, this made a cute couple to dangle from someone's ears. It doesn't matter they're not similar, as they are clearly a match made in heaven. I actually think it's even more fun this way, than if there had been two cows. What a lovely mistake.

3 comments:

  1. Sait mut hymyilemään. Herrasväki Nautakin on ihana.

    ReplyDelete
  2. I love these earrings and the fact that one is a cow and the other a bull makes me even more beautiful!

    ReplyDelete
  3. Minäkin ihailin niitä Tiimarin elukoita. Jostain syystä etenkin pingviinejä.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails