Friday, 19 March 2010

Karhuntai


Karhuntai on perjantaisin juhlittava paikallinen (eli toisin sanoen asunto 1 c 57:n laajuinen) juhlapäivä, jota vietetään kaikenlaisten karhujen sekä muiden talviunisten ja pallokorvaisten kunniaksi. Karhuntaisin saa syödä hyviä asioita, murista kaikessa rauhassa ja olla muutenkin karhumainen oman tarpeensa mukaan. Erityisesti se tämän suhteen toinen osapuoli harrastaa karhuilua, (tosin muutenkin kuin karhuntaisin), allekirjoittaneen ollessa enemmän kissailuun kallellaan. Kaikkien kissojen juhlapäivää taas vietetään kissantaina, joka normaalien ihmisten kalentereissa kulkee lauantain nimellä.

Kuvassa karhuntain teemakorvikset. Mitään kissa-aiheista ei kyllä ole viime aikoina syntynyt, niin ettei ehkä kannata odottaa huomenna teemapostausta. Vaan mistä sitä vielä tietää, tuottelias kissa kun on tunnetusti tuottelias.

PS. Karhuntain nallekarkkikakusta löytyy kuva Muistikirjan puolelta.

--- --- ---

Bearday

Bearday is a local (in other words apartment 1 c 57-wide) holiday celebrated on Fridays. It is held due to celebrating all kinds of beards and other hibernating, round-eared creatures. On a Bearday it is allowed to eat goodies, roar as much as you like and act bear-like in any way. Especially the other part of this relationship goes in for beard-like behavior, yours truly prefers acting catty. All the cats are celebrated on Caturday, which is known as Saturday in normal people's calendars.

The earrings in the picture are Bearday-themed. I haven't made anything cat-related lately, so it may be there won't be any theme post tomorrow. But you can never know in advance, as productive cat is productive.

P.S. A pic of the Bearday's gummy bear cake can be found in the Notebook.

6 comments:

 1. Meillä tuntuu olevan joka päivä kissantai... Kissojen mielestä ainakin.

  ReplyDelete
 2. En yhtään epäile kissojen näkökulmaa asiaan :D Ja yleinen kissailuhan on luvallista, jopa suotavaa, päivänä minä hyvänsä.

  ReplyDelete
 3. Kylläpäs nyt pitää tänne kommentoida... mutta kun nuo korviksetkin on ihanat. Mulla on tuolla tavalla tehty jättimäinen musta kissaeläin kaulakoruna. Kissantai käyttöön ;). Olen haaveillut sellaisista korviksista että toinen olisi mustan pantterin pylly ja toinen pää, siis että se kissa olis sahattu kahtia. Vai oliskohan semmosen toteutus vähän liian raakaa? En tiä, vois olla ihan vinkeetkin.

  ReplyDelete
 4. Tänne kommentoiminen on oikein suotavaa, teet minut iloiseksi. Ja mitä kissaeläimiin tulee, minulla on mustista muovipanttereista tehdyt korvikset. Kahtia sahattu olisi ideana mahtava, vaikka voisikin aiheuttaa vähän hämmennystä :D

  ReplyDelete
 5. Karhuntai (ja kissantaikin) kuulostaa hyviltä päiviltä! :) Korvikset on söpöt.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails