Thursday, 11 March 2010

KirjastotyyliäTämä kaulakoru on jo vuoden takaa (törmäsin kuvaan kansioita siivotessani), mutta se on edelleen yksi suosikeistani. Se on tehty yllätyslahjaksi eräälle kirjastotädille (hyvät tädittelynvastustajat, tahtoisin huomauttaa että nimitys on tässä tapauksessa täysin hyväksyttävä, sillä kyseessä oli kirjastossa töissä oleva erään läheiseni täti) ja suunniteltu erityisesti lasten kirjastotapahtumia varten. Aineksina mustia puuhelmiä ja satunnaisia leluja, lähinnä vaaleanpunaisia sellaisia. Punainen kirjainmagneetti on valittu omistajan nimen alkukirjaimen kunniaksi. En ole nähnyt korua toiminnassa (se kirjasto on aika kaukana), mutta minulle kerrottiin, että lapsilta tullut palaute oli innostunutta ja positiivista. Minut koru ainakin saa aina hymyilemään.

--- --- ---

The Funky Librarian

This necklace was made a year ago (I found the pic when cleaning up my photo folders), but it still is one of my favourites. It was a surprise gift for a librarian, and originally designed for kid's events in her library. It's made of black wooden beads and random toys, mostly in pink. That red letter is a fridge magnet and comes from the first letter of the owner's name. I haven't seen this necklace in action (that library is kind of far away), but I was told that the kids only gave good and positive feedback. At least it makes me smile.

6 comments:

 1. MaGeee! t. Kille

  ReplyDelete
 2. Tää on ihana! Erityispisteitä dinon integroinnista.

  ReplyDelete
 3. Heh, ihana. :D kuten aina. :) Barbien harja?

  ReplyDelete
 4. Sepä se :D Mulla on myös sellaisesta kyhätty hiussolki...

  ReplyDelete
 5. Söde, hyvin on yhditetty kamat.

  ReplyDelete
 6. Kirjastotäti on ihan hyvä puhuttelutapa, itsekin ollut vuoden töissä kirjastolla (ja se on toiveammattini) niin kutsuin itseäni tädiksi (jota myös viidelle siskojen lapselle olenkin). Hauska idea tässä korussa! Kävisi samantyylinen myös esioepttajallekin :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails