Monday, 29 March 2010

MOO

Kun Etsyn kautta tuli tarjous Moon käyntikorteista, oli ihan pakko kokeilla. Olin harkinnut kokeilupakkausta ennekin, mutten silloin saanut aikaiseksi. Kolmen ja puolen euron postikuluilla sai 50 ilmaista korttia omilla kuvilla (tai piirustuksilla, maalauksilla jne.), eri kuvan voi ladata vaikka joka korttiin. Ilmaiskorteissa on alhaalla tuo valkoinen mainospalkki, maksamalla siitäkin olisi päässyt eroon. Sama paketti ilman mainoksia olisi maksanut noin kympin+postikulut, mutta halusin ensin testata pienemmällä panoksella.

Kaikki korteissa olevat kuvat ovat itse otettuja, monet täältä tuttuja. Takapuolella on ylälaidassa kapea kuva ja yhteystiedot, ei mitään mainoksia. Takapuolen ulkoasussa on monia vaihtoehtoja, muutenkin pääsee itse säätämään aika paljon. Kuvat eivät oikeasti ole noin rakeisia, kiiltävä pöytä saa mattapintaisen kortin näyttämään kummalta. Olisi niitä kiiltävämpinäkin saanut, mutta minä halusin valita 100% kierrätetystä paperista tehdyn vaihtoehdon.

Jos kaipaa käyntikortteja, suosittelen lämpimästi tätä firmaa. Kortit oli helppo tehdä, mielestäni ne ovat kohtuuhintaisia ja prosessin etenemisestä lähetettiin ystävällisiä sähköpostiviestejä. Myös muunneltavuus on mielestäni mahtavaa. Tuotteita on muitakin, esim. minikäyntikortteja, tarroja ja kutsukortteja. Paketin mukana tulleessa mainoksessa kerrottiin, että firma valmistaa samalla periaatteella myös postikortteja. Arvatkaa vaan, iskikö hillitön kokeilunhimo...

--- --- ---

When I got an offer of Moo business cards via Etsy I just had to have a try. With 3.50€ of shipping costs I got 50 cards with my own pic and design. It's possible to choose a different picture to every card if wanted. Because this is the (almost) free sample there's that white ad bar in the bottom, with paying a bit more you can get rid of that too. A pack of 50 cards would have cost approximately 10€ + shipping costs without the ad.

All the pictures I used are taken by me, most of them are seen here before. On the backside there's a narrow picture bar and contact information. There were many different designs where to choose from when making the backside. In real life the pics aren't that grainy, the shiny surface of the table makes them look a bit weird. There were a shiny option as well, but I chose the ones made of 100% recycled materials.

If you need business cards I can warmly recommend this company. It was easy to make the cards, the prices are reasonable and they sent me kind emails to inform me about the progress. The variability is a good thing too in my opinion. There are other products too, e.g. minicards, invitations and stickers. With my package I got an ad that told they also make postcards with the same system. Do I even have to say I want to order them so badly at the moment?

8 comments:

 1. Hei tyttöseni, näistä kuvista näkyy tällä hetkellä vain yksi.

  ReplyDelete
 2. Höh, en tiedä mistä johtuu. Testasin kolmella selaimella, ja mulla näkyi aina kaikki. Nyt taas ei näy sun kommentti, vaikka sen kyllä pitäisi tuolla olla.

  ReplyDelete
 3. Mäkin olen harkinnut tilaamista tuolta monta kertaa. Pitänee aktivoitua jossain vaiheessa. Jostain syystä kun tätä tekee työkseen niin ne omat käyntikortit ja flyerit ja tarrat jäävät aina jotenkin keskeneräisiksi ja itse väännetyiksi kun muille tekee viimeisen päälle ja painettuna. :D

  ReplyDelete
 4. Kun tätä tekee harrastuksekseen joutuu ilman minkäänlaista koulutusta, tietoa ja photoshoppaustaitoa vääntämään milloin mitäkin mainoksentynkää ja blogibanneria. Välillä se tuntuu kovin hankalalta. Siinä mielessä Moo oli ihana tuttavuus kerrankin kaikki sujui helposti.

  Mutta joo, ymmärrän mitä tarkoitat. Kun teen jotakin itselleni, nurja puoli repsottaa aina, ja muutenkin on vähän sinnepäin. Toisaalta on pakkokin antaa mennä vaan jotenkin, koska muuten ei ehkä tulisi koskaan valmiiksi, kun aina tuntuu siltä, että olisi voinut tehdä vielä parremminkin. Tunnen koruartesaanin, joka sanoi, ettei voinut tehdä omaa kihlasormustaan koska sitten joutuisi koko loppuelämänsä katselemaan sitä ja miettimään, miten se olisi ehkä oikeastaan kuitenkin pitänyt suunnitella toisin tai ainakin valmistaa paremmin...

  ReplyDelete
 5. Joo, tässä yksi ilta ei näkynyt oikein mitkään kuvat ja minun kommenttikin on kai häipynyt? No tässä uudestaan. Kiitos vinkistä! Pitäisi löytää hyvä paikka teettää postikortteja, olisikohan tämä se?

  ReplyDelete
 6. Syytän bloggeria kiukuttelusta, toivottavasti nyt toimii paremmin.

  Kerro jos kokeilet, mua himottaa noin postikortit ihan kamalasti...

  ReplyDelete
 7. wow thanks for this! these look like amazing business cards!
  j.

  ReplyDelete
 8. Thank you, I'm actually very happy with how they came out. And with Moo overall. Planning to order some postcards next :)

  Thank you so much for visiting and your lovely comments<3

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails