Thursday, 25 March 2010

Suuria uutisia!

Koko viikon olen ahkerasti ladannut kuvia ja kirjoittanut kuvauksia. Miettinyt hintoja ja postituksia. Ja nyt, nyt olen valmis paljastamaan teillekin, mitä olen puuhaillut. Nyt se on nimittäin avattu, ihan oma Etsy-kauppani. Pienihän se on, eikä se varmaan koskaan kovin isoksi kasvakaan, mutta minun maailmassani pieni on kaunista. Samoin ovat värit ja hauskuus, että samoista asioista kiinnostuneet suunnatkoon Ikomin online-myymälään.

Suurten (tai siis pienten ja kauniiden) uutisten kunniaksi lupaan, että viisi ensimmäistä tilaajaa saavat pakenttinsa mukana pienen yllätyslahjan. Kiitosta ja lämpimiä ajatuksia saa se, joka laittaa sanan kiertämään. Tämä voi olla pieni askel yhteiskunnalle, mutta eräälle pienelle kissalle se on valtava loikka. Kiitos! Ja MJAU.

PS. Uusia tuotteita tulossa ensi viikolla, älä missaa!


--- --- ---
Great news!
For a week now I've been uploading photos and writing descriptions. Thought about prizes and shipping. And now it's finally open - an Etsy shop on my own. It's a small one, and probably never grows that big, but in my world small is beautiful. So are colors and fun, so if you are intertested in similar things, plese move to Ikomi's online store.

Beause of the big (or small and beautiful) news I promise that first five purchasers are going to receive a little surprise gift with their purchase. A lot of gratitude and warm thoughts go to persons spreading the word. This may be a small step for the society, but for one small cat is a huge jump. Thank you! And MEOW.


P.S. New products coming in next week, don't you miss it!

8 comments:

 1. Onnittelut! Taasko Etsyssä on uusi hyvä kauppa? Etsyssä tulee liikaa roikuttua ihastelemassa ja shoppailemassa. Käyn heti katsomassa.

  ReplyDelete
 2. Hienoja juttuja oli! Nappasin heti ostoskärryyni hiuspannan, se on niiiiiin hiano! Nyt odottelen enää kirjettä (toivottavasti siis sain maksettua oikein)..

  ReplyDelete
 3. Ehkäpä mäkin esimerkistäsi uskallan pistää oman etsykaupan pystyyn. Kovasti houkuttais kyllä...
  Käyhän muuten osallistumassa arvontaani!
  xoxo, Prefecta
  Another Fab Day

  ReplyDelete
 4. Jokke:
  Roikun siellä itsekin ihan liikaa, niin ajattelin sitten tehdä sinä aikana samalla jotain hyödyllistä ;)

  Piparminttu:
  Ai se olit sinä :D Kyllä, kaikki meni hyvin ja kävelen kohta postilaatikon ohi kouluun.

  Prefecta:
  Suosittelen. Kyllähän se vähän vaivannäköä vaatii, mutta on samalla hauskaa.

  ReplyDelete
 5. Kirje tuli tänään!
  Mutta siis pääni tekee taas temppuja (näin käy yleensä aina pantojen kanssa) ja ohimolle jää kissan mentävä reikä (kummallekin puolelle), joten ikävä kyllä en taida pystyä pantaa käyttämään ainakaan alkuperäisessä tarkoituksessa. Ehkä käyn sovittelemassa kaupassa sopivan pannan ja siirrän napit... Tyhmä pää.
  Mutta rintakoru on älyttömän hieno! Älyttömän kiva "tilaajalahja", kiitos!
  Ja siis kiitos myös koko paketista, olit nopea.

  ReplyDelete
 6. Voi harmi, olisin toivonut sen olevan täydellinen. Mutta koska omakin pääni on kummallisen muotoinen, joudun aina laittamaan pantani vinoon: vetämään pääsyt korvien takana tosi taakse ja etuosan eteen, sillä muuten siitä mahtuisi pujahtamaan ainakin kaksi kissaa. Mutta onneksi ei ollut kokonaan pettymys, ja napitkin saanee kunnolla vääntämällä irti, joten sopivat uusiokäyttöön.

  Kiitos tilauksesta ja palautteesta :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails