Wednesday 21 April 2010

Vihdoinkin // Finally

Tässä se nyt on. Nappikaulakoru, josta ohimennen edellisessä tekstissä mainitsin. Valmistui vuosi sitten ja on sittemmin valloittanut lempikorun paikan. Se on kaunis, värikäs ja sopivan huomiotaherättävä (kerää siis paljon positiivisia kommentteja). Koska siinä on kaikki värit, se sopii asuun kuin asuun ja sen voi vain kääntää niin, että oikeat värit ovat näkyvissä. Pelastaa harmaat päivät ja ikävät aamut.

Toteuttaminenkin oli ihan yksinkertaista, napit on kiinnitetty toisiinsa samalla tavalla väännellyillä korupiikeillä kuin mustassa ketjunappivirityksessä. Suurin osa napeista on kulkeutunt nappilaatikkoon Craftastic-nimisestä Etsy-kaupasta, mutta muitakin on mukana.

--- --- ----

Here it is. The button necklace I mentioned in the previous post. I made this a year ago, and it's become my favourite necklace since. It's beautiful, colorful and attracts lots of positive attention. Cause there's so many colors in it, it's wearable with any outfit. Totally saves gray days and miserable mornings.

It was easy to make too, the buttons are connected same way with eye pins as the black button-and-chain - necklace. Most of the buttons I've purchased from an Etsy store called Craftastic, but there are some other ones in this necklace too.

4 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails