Friday, 30 April 2010

Astia-askartelua // Crafting with Dishes
Kolmikerroksinen kakkuteline on koottu kahdesta jalallisesta lasista ja kolmesta erikokoisesta lautasesta. Väleissä on kaksikomponenttisuperpikaliimaa, joten rakennelma on kestävä ja vakaa. Kaikki astiat löydetty Turun Ekotorilta. Epäilen, että kassatäti pitää mua vähintäänkin outona, kun käyn siellä viikon välein, valitsen puoli tuntia ja poistun sitten mukanani kassillinen eriparisia astioita. Jos jotakin on myynnissä monta kappaletta, en vahingossakaan ota kuin yhden. Mahtavat siellä miettiä, millainen astiasto minulla oikein on.

Minulla ei ole ikinä ollut tällaista tarjoiluastiaa, enkä ole vielä koskaan törmännyt kaupan versioon, johon olisin ihastunut. Tämä sen sijaan on kaikessa eriparisuudessaan ja mauttomassa kultakoristuksessaan täydellinen. Seuraavaksi pitää leipoa telineeseen täytettä.

--- --- ---

This triple-decker cake stand is made of two glasses and three plates in different sizes. There's two component super glue in between every part, so the wholeness is strong and solid. All the dishes are bought from the local recycling center. I have doubts the cashier of the place has to thik I'm weird, as I go there once a week and buy a pile of mismatching dishes. She must be wondering what kind of set I have at home.

I have never had a stand like this before, and have never met a ready-made one I would have loved. But this one, with it's mismatching parts and cheesy golden decorations is perfect for me. Next I just need to bake something to put on it.

14 comments:

 1. Ihana! Ihana! Ihana! Mulla on ihan sama ongelma, et haluisin kerrosvadin, mut nättejä on vaikee löytää. Ehkä mun täytyy tilata sulta.

  ReplyDelete
 2. Menkäämme lähiaikoina Ekotorille valitsemaan juuri sulle sopivat osaset :D

  ReplyDelete
 3. Loistava! Mistä moisia ideioita oikein pursuilee? :D

  ReplyDelete
 4. Luulen, että näin vastaavan alunperin jossain askartelukirjassa tai jotain. Olin unohtanut koko jutun, mutta palasi mieleen kun kävin kirpparilla ja selailin lautaspinoja. Halusin tehdä niistä hylätyistä astioista jotain nättiä.

  ReplyDelete
 5. aivan ihana idea!

  ReplyDelete
 6. oot ihan paras !!!!
  oon miettinyt ikuisuuden että mistä saan tollasen kakkutelineen,en halua kaupasta uutta koska ne on rumia ja kalliita,eikä kirppariltakaan oo tullut mitään sopivaa vastaan,mutta JEE oot ihana kiitoskiitoskiitos tää on ratkaisu mun ongelmaan !
  haha anteeksi oon vähän innoissani mutta ♥♥
  muutenkin sun blogi on ihana kun täällä on aina kaikkee tosi hienoo ♥

  ReplyDelete
 7. Minäkin olen nähnyt tuon ohjeen jossain. Vähän epäilin sen kestävyyttä. Kerro miten toimii! Hieno se on. Ja kuka nyt haluaisi samanlaisia astioita monta, älytöntä.

  ReplyDelete
 8. Jokke:
  'Ikomin Maailman' testeihin menee, kyllä siinä jyvät karsitaan akanoista ja kestävät heppoisista. Meillä ei ole lapsia eikä eläimiä, mutta kahden mämmikouran voimin sitä tule usein pudoteltua asioita. Toistaiseksi vaikuttaa lupaavalta, mutta raportoin myöhemmin lisää ;)

  Anonyymit:
  Kummallekin kiitos <3 Munkin mielestä tää oli hyvä idea, ja on mahtavaa kuulla että sen levittäminen ratkaisi nyt jonkun muunkin ongelman. Kommenteistanne tuli hyvä mieli.

  ReplyDelete
 9. Vou, aivan mielettömän makee!

  ReplyDelete
 10. oh how cool! I just thought I would let you know that registration for the Camp Indie online craft class is now open on my blog!
  -Katie
  www.punkprojects.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. Thank you Katie! For your comment and your reminder. Heading over there right now!

  ReplyDelete
 12. Kyllä tuohon voi kakkuja laittaa, eikä vie liikaa tilaa pöydässä.Kannatan kierrätystä minäkin.Kiva idea!

  ReplyDelete
 13. Tämä on ihan täydellinen idea. Ratkaisit juuri niin ison ahdistuksen aiheen ensi kuun morsiamelta ettet tiedäkään. Kiitos. :D

  ReplyDelete
 14. Ohoh, hyvä että onnistuin tietämättäni lievittämään tuskaasi :) Kokeile myös matalampia tarjoiluastioita siten, että liimaat ylösalaisin olevan jalkalasin jalan päälle lautasen. Mitä leveämpisuinen lasi, sitä paremmin pysyy pystyssä.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails