Tuesday, 27 April 2010

Punapää ja kolme karhua // Redhead and Three Bears


Minulla on tapana innostua jostakin toimivasta ideasta ja tehdä samalla monta. Siitähän tämä koko Ikomi-hommakin blogeineen ja etsyineen lähti: ihminen nyt vaan ei tarvitse viittä paria dominopalikkakorvakoruja. Niinpä kun ruskeaa lankaa riitti, syntyi nallehattuja koko perheelle. Vaikkei ole edes karhuntai.

Vasemmassa reunassa on oma jättipiponi. Ymmärtänette varmaan, miksen tehnyt siitä päänmyötäistä. Kyllä, saatan olla outo, mutta ei minulla sentään kartion mallinen pää ole. Anyway, oikeanpuoleisesta tuli jo mallikkaampi. Siitä piti tulla lasten kokoa, mutta jossain kävi jotain ja lopputulos sopiikin minun päähähäni. Sen jälkeen lankaa olikin enää pieni kerä jäljellä, joten siitä syntyi pikkukarhun myssy. En suoraan sanottuna ole varma, onko edes vauvoilla noin pieni pää. Saatikka suostuuko yksikään vauva käyttämään seiskaveikasta neulottua pipoa parkumatta. Ehkä pääsen testaamaan joskus, jos lähipiiriin ilmestyy joku pieneläjä. Jos nyt yksikään äiti suostuu altistamaan lapsensa ihmiskokeelleni. Vai pitäisikö tätä kutsua karhukokeeksi?

--- --- ---

When I get an idea that works I get excited and have to make multiple items before moving to the next one. That's why I originally started this whole Ikomi-thingie (blog, etsy etc.): one person just doesn't need five pairs of domino earrings. So when I had some extra yarn in brown I made bear hats for the whole bear family. Even though it's not evena bearday.

The one on the left is my huge beanie. You may now understand why I made it too big and didn't put the ears on the top. Yes, I may be strange, but my head still isn't a cone. The second one, on the right, fitted better already. I was trying to make a kid's hat, but something happened and in the end it fitted me perfectly. Afterwards there wasn't that much yarn left, so I made a teeny tiny hat for a little bear. Honestly speaking, I have no idea if even babies have such a tiny heads. Or if a baby would ever be able to wear a hat made out of woolen yarn without crying. Maybe some day if a baby will be born into my circle of acquaintances I may be able to find out the answers. If any mother will ever let me use their kid to such a human testing. Or should I say bear testing?

4 comments:

 1. Siis onko tuo lanka erityisen kutittavaa vai miksei se kelpaisi vauvalle? Minulla saattaisi olla tiedossa pienenpieni pää johon tuo pipo voisi sopia. Kyselen lisää jahka pienenpienen pään omistaja siirtyy toivon mukaan kesän korvalla tämän maailman puolelle. Ps. Älä suotta hämmästy, MINÄ en ole raskaana!

  ReplyDelete
 2. Ei se sen kutittavampaa ole kuin normaali villasekoitelanka, mutta en tiedä, kuinka herkkiä vauvat on kutinalle. Ja kun siitä tuli vähän sellainen paksu ja tönkkö, niin ajattelin että jos se on epämukava. Mutta ehkä "superpehmeitä vauvalankoja" superhintaan myyvät lankafirmat on vaan saaneet mut aivopestyä uskomaan, ettei normaali lanka kelpaa.

  Pienen pieni pää saa kyllä vapaasti kokeilla ja ilmaista sitten mielipiteensä. Silloinhan se siy selviää. Ja ei millään pahalla, mutta sinä raskaana on kyllä sen verran abstrakti ajatus, ettei se tullut edes mieleen :D

  ReplyDelete
 3. Voi ei, alkoi niin hymyilyttämään! Itsellä teemaviikko menossa työharjottelussa ja aiheena kolma karhua ja kultakutri! Tuollaiset olisivat loistavat, kun vain osaisi tehdä! :)

  ReplyDelete
 4. Heippa, blogissani on sinulle jotain. :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails