Saturday, 23 October 2010

Yhdistyneet neulojat // Knitters United


Nyt se muuttuu todeksi. Haave omasta pienestä neulekerhosta. Minun ja Jeminan pystyttämä Neulekerho Nekku tapaa ensimmäisen kerran 4.11. Toivomme kamalasti, että paikalle tulee meidän lisäksi joku muukin, joten turkulaiset - mars mars! Lisää tietoa saa Nekun blogista ja Facebook-sivulta.

Nekku on matalan kynnyksen neulekerho, eli sinne saa tulla vaikkei osaisi edes neuloa. Tärkeitä meille ovat nimittäin myös yhdessä hengailu ja kakun syöminen. Kerhon nimihän siis muodostuu kaavalla neule + kakku = nekku, joten siitä voi sitten päätellä, mikä tässä on oleellista :D

Blogissa on tarkoitus raportoida kaikesta kerhoon liittyvästä värikkäästi ja hauskasti (luotamme kahden värikkään ja hauskan tyypin yhteistyön tuottavan värikkäitä ja hauskoja merkintöjä). Tule siis virtuaalijäseneksi ja ryhdy lukijaksi, vaikka olisitkin maantieteellisesti kaukana. Saat silti piristystä ja iloa. Ainakin näin toivomme.

--- --- ---

My dream is coming true! We are establishing our own little knitting club with Jemina. Oh so exciting! If you want to, you an check out the blog. It's in Finnish though but hey, pretty pictures :)

3 comments:

 1. Oi! Onnea kerholle :) Minäkin haluan!

  ReplyDelete
 2. Hei, voisinko siis olla todellinen virtuaalijäsen ja neuloa jossain muualla samaan aikaan? Mihin aikaan Nekku kokoontuu? Voisihan tännekin hankkia kakkua tai sitten katsoa kuvia teidän kakustanne.

  Mude

  ReplyDelete
 3. Inka:
  tule virtuaalijäseneksi! Tai perusta sisarjärjestö!

  Mude:
  17.30 aloitamme! Ja ihan oikeasti voi olla kaukojäsen. Ota vaan kuvia sun kakusta ja neuleesta, ja lähetä ne meille blogiin, ni olet hyvinkin aktiivisesti mukana toiminnassa. Se ois kivaa! Ja kameran puuttuminen nyt ei ainakaan oo sun tapauksessa tekosyy ;)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails