Friday, 15 October 2010

Peiton alla // Under the Blanket


Lanka: Novita Mambo
Puikot: 10 mm

Uusi tuubikauluri on valmis! Se on n. 66 cm pitkä ja halkaisijaltaan 37 cm oleva helmineuleinen pötkylä, jonka alaosa on kolmion mallinen. Koska pötkö on niin pitkä, se kerrostuu kaulaan lämpimäksi möykyksi olematta kuitenkaan ahdistavan tiukka tai muhkuinen. Kolmion mallinen alaosa estää kylmää hiipimästä sisään alareunasta. Kaulurin sisällä on niin lämmintä ja mukavaa, että olin aamulla nukahtaa auton etupenkille. Tuntui nimittäin ihan siltä, kuin olisi ollut peiton alla.

Pidin ohjeesta, ja tällaista mallia olisin tuskin keksinyt ihan itse. Improvisoiden olisin varmaan tehnyt sellaisen reippaasti leveämmän, joka sitten kieputetaan kaulaan. Mutta tämä on kyllä mielestäni täydellinen. Ja kuvaussessiossa otettiin vain yksi kuva, sillä sekä kuvaajan että mallin mielestä ensimmäinen otos oli erittäin onnistunut.

--- --- ---

Pattern: Jeanne D'Arc
Yarn: Novita Mambo
Needles: 10 mm

My new cowl is ready! It's a approx. 66 cm long and 37 cm in diameter tube knitted with seed stitch. The bottom is triangular-shaped. Cause the tube is so long, it makes lovely layers around my neck without feeling too big or uncomfortable. And the triangular shaped bottom makes sure the cold can't come in from down. It's so nice and war inside the cowl I almost fell asleep in the car this morning. It's like being under a blanket.

I like the pattern and doubt I would have came up with such a design myself. This is perfect! And when we were photographing it, we only took this one photo. Both the photographer and the model thought it was so good we needed no more.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails