Sunday, 31 October 2010

Inspiraatiota #12 // Inspiration #12

Se on täällä taas. Pimeys.

Joka vuosi tähän aikaan alkaa tuntua siltä, ettei valoa ole koskaan riittävästi. Ei sisällä eikä ulkona. Vaikka kuinka olisi asunnon kaikki valot päällä, se ei vaan riitä. Talven myötä tunne vain pahenee, ja joulun jälkeen alan jättää jonkun lampun yöksikin päälle, koska en halua herätä täyteen pimeyteen.

Selasin Etsystä valoisia asioita. Jos vaikka jollain pienellä idealla olisi suuri valovoima ja piristävä vaikutus. Luulen, että kokeilen oman version tekemistä ainakin viimeisestä. Ja jos sinulla on hyviä ideoita helpoista ja halvoista askartelukeinoista valaistuksen lisäämiseksi, vinkkaa pliis!

--- --- ---

It's here again. Darkness.

Every year around this time it begins to feel like there never were enough light. Neither inside nor outside the house. Even if I switched on all the lights in the apartment, it's not enough. During the winter this feeling gets worse and after Christmas I usually start leaving some light on overnight, cause I don't want to wake up to total darkness.

I searched Etsy for luminous things. On the off-change of some little idea brighting up my darkness. I'm quit sure I'm gonna make my own version of the last one. Do you have any ideas of easy, cheap lightning DIYs? If yes, please share!


{via claydecor}

{via SnWeStore}

{via ecohead}{via mothrasue}

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails