Monday, 3 May 2010

Sinäkö se oot? // Is it you?


Tittidii!

Kiitos yöllisen luovuuspuuskan, arvonta suoritettiin kello 4.44 tassu kupissa-menetelmällä. Silmät kiinni napattu lappu määritti, että palkintopaketin voittaja on

LILY

jonka kestosuosikki on muuten limenvihreä. Jos Lily voisit lähettää osoitteesi sähköpostilla tjinuski.ikomi[at]hotmail.fi, niin palkintosi pääsee matkaan mahdollisimman pian. Paljon onnea voittajalle, ja kiitos kaikille osallistujille. Seuraavaa arvontaa kaavailen joko 50 seuraajan kohdalle tahi blogin yksivuotissynttäreille, ihan riippuen siitä, kumpi saapuu ensin.

Maanista maanantaita!

--- --- ---

The winner of the giveaway is LILY! Congratulations to her and thanks to everyone who entered. The next giveaway will probably be held when the blog has 50 followers or it's 1st anniversary, whichever comes first.

Have a manic Monday!

6 comments:

 1. Sulla on tosi ihania ideoita! On kyllä ihan pakko ruveta lukemaan tätä blogia. Olet tervetullut myös katselemaan minun näperryksiäni. :)

  ReplyDelete
 2. Onnea voittajalle! Jos pitää limenvihreästä, ei voi olla muuta kuin voittaja :D

  ReplyDelete
 3. Melinda:
  Kiitos kommentistasi :)
  Kävin heti kurkkaamassa sun, ja rakastuin siihen värikkääseen koiraan!

  Jokke:
  Samaa mieltä! Tosin minun värirakkauteni on sillä tasolla, että kunhan ihminen pitää joistain muistakin väreistä kuin beigestä ja pastelleista, on hän mielestäni voittaja-ainesta.

  ReplyDelete
 4. Ooooh, tältä lahopäältä jäi sitten osallistuminen kokonaan! Musta tuntuu, että ongelma on mun deadline-kammossa; jos jotain täytyy tehdä ennen tiettyä päivämäärää, voi olla varma että mitään ei tapahdu ennen kuin on ainakin vähän liian myöhäistä :P. Uutta arvontaa innolla odotellessa! <3

  ReplyDelete
 5. Kiitoksia paljon palkinnosta, rakastuin siihen ihanaan teepannu-kaulakoruun heti. Se tuo mieleen omat samnatyyppiset pikku astiat, joita minullakin pienenä oli. :)

  ReplyDelete
 6. Kiva kuulla että se löysi perille ja oli mieluisa. Juuri muistoja herättämään se on alunperin tehtykin, eli idea toimii siis <3

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails