Saturday, 8 May 2010

Sankaritar // HeroineLuen tällä hetkellä Keri Smithin kirjoittamaa kirjaa Living Out Loud: Activities to Fuel a Creative Life. Kirjassa on harjoitus, jossa itsestä kuvitellaan supersankari. Se innosti minua tekemään uuden sivun kuvapäiväkirjaan. Alla kuva, klikkaa se isommaksi niin näet paremmin. Kuvassa syön hattaraa Linnanmäellä kesällä 2006. Hattara tahmasi mekon ja kuvaaja ikuisti edustavimman ilmeeni. Seurana A Softer World-sarjakuva, jonka aion liimata viereiselle sivulle heti kun seuraavan kerran tapaan tulostimen.

--- --- ---

At the moment I'm reading a book called Living Out Loud: Activities to Fuel a Creative Life written by Keri Smith. In the book there is an exercise where you think yourself as a superhero. That made me to make a new page to my art journal. There's a picture below, click it to see it bigger. In the picture I eat cotton candy at an amusement park. The cotton candy made my dress sticky and the photographer captured my prettiest expression. Accompanied there is A Softer World -comic I'm going to glue on to the page beside as soon as I'll find a printer I can use.


7 comments:

 1. Mikä idea nuilla afrikantähden nappuloilla on?
  Miksi kirjoitat englanniksi kirjoihisi? Ärsyttävää, kun en ymmärrä! :(

  ReplyDelete
 2. Afrikan tähden nappulat nyt vaan sattuivat hengailemaan siinä vieressä, ja tulivat siksi kuvaan. Niistä tulee vielä jonain päivänä jotakin, kunhan keksin mitä.

  Kirjoitan päiväkirjaa sillä kielellä, joka juuri sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Joskus se on suomi, joskus englanti, hyvin harvoin espanja - myös aiheesta ja tilanteesta riippuen. Myös englanninkielinen "tehtävänanto" vaikutti tässä tapauksessa.

  Olen pahoillani että ärsyttää. Yritän käyttää blogimerkinnöissä molempia kieliä tasapuolisesti, mutta koska päiväkirja on henkilökohtaisempi juttu, sen kieli on vain se, jonka itse satuin sillä kerralla valitsemaan. Yritän ensi kerralla laittaa vaikka suomennoksen blogitekstiin.

  ReplyDelete
 3. Jos minulta kysytään - vaikka harvemmin kyllä kysytään - saa ihminen kirjoittaa blogiaan justiinsa sillä kielellä millä tykkää.
  Vaikka onhan se ärsyttävää, jos ei ymmärrä. Mutta ehkä siitä kerran selviää hengissä.

  ReplyDelete
 4. Ymmärrän toki. Asia vain vaivasi mieltäni. Kun muuten tämä on kiva blogi ja uusi minulle!

  ReplyDelete
 5. Ei voi olla! Mulla on kanssa tää kirja ja luin sitä justiin eilen!! Se sai taas miettimään että pitäiskö tosiaankin aloittaa vihdoinkin se jonkin tyyppinen journal...Mutta koska sellaista oikeen ehtii tekemään???!! :D

  ReplyDelete
 6. En mä ainakaan ehdi, ellen erikseen varaa siihen aikaa. Silloin kun aloitin, käytin joka ilta vartin päiväkirjaan, ja se järjestely toimi ihan hyvin. Nyt teen harvemmin, mutta silloin kun teen, teenkin sit yleensä monta sivua kerralla.

  Toi kirja on ihana, sitä lukiessa tulee aina jotenkin toiveikas ja luova olo.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails