Wednesday, 19 May 2010

Lisää nappeja // More buttons

Hullu hatuntekijä minussa ompeli pipoon lisää nappeja. Pakko sanoa, että pidän siitä vielä enemmän näin. Näyttäköön tyhmältä jos näyttää, ei ole ensimmäinen minuun yhdistetty tyhmä asia.

Tällä hetkellä nappien kokonaismäärä on kyllä melko korkea, sillä käytin tänään piponi kanssa vuosi sitten tuunattua t-paitaa. Ompelin silloin epämukavasta ja kummallisen mallisesta bändipaidasta palan mustaan paitaan ja koristelin sen tikkauksilla ja napeilla. Ta-daa: kaapissa vuoden verran odottaneesta paidasta tuli vihdoinkin käyttökelpoinen.

--- --- ---

The mad hatter in me sewed some more buttons to my beanie. I have to say I like it even more this way. If it looks stupid, that's all right. Wouldn't be the first stupid thing connected with me anyway.

At the moment there's lots of buttons though, cause I'm using the t-shirt I customized a year ago. I took a piece of an uncomfortable and weird band t-shirt and sewed into a black one. Decorated it with stitches and buttons. Ta-da: a shirt that had waited in my closet for a year was finally usable.


8 comments:

 1. Kyllä, lisää nappeja! Hyvä!

  ReplyDelete
 2. Ei ollenkaan överipipo vaan just hieno! :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos :) Paita on yksi lemppareistani, suunnittelen tekeväni toisen vastaavan liian pieneksi kutistuneesta, mutta hauskan printin omaavasta paidasta. Ja mitä pipoon tulee, olen ehdottomasti sitä mieltä, että se on parempi näin. Kuvien katseleminen vain vahvistaa mielipidettäni, vaikkeivat kummoisia tällä kertaa olekaan.

  ReplyDelete
 4. Reilusti nappeja vaan peliin.
  Nyt pipossa asennetta, vähempinappisena oli vähän sievistelevä :-).

  ReplyDelete
 5. Olet ihan oikeassa, sievistelevä on juuri oikea sana. Nyt tosin tunnen itseni välillä vähän mummoksi, sellaiseksi jonka baskeriin on ommeltu helmiä koristeeksi. Mutta ainakin väkijoukoista bongaaminen on pilkullisena helpompaa. Poikaystäväni huokasi nimittäin tänään tuskastuneena, että "luulis, ettei violettitukkaista tyttöä voi kadottaa ruuhkaankaan, mutta kyllä se näemmä onnistuu." :D

  ReplyDelete
 6. Pitääpä vielä palata tätä kommentoimaan, kun innostuin ihan hirveästi tosta paitaideasta. Ittelläkin on paitoja, joita syystä tai toisesta ei voi käyttää oikein julkisesti, mutta joissa on kivoja printtejä. Nyt sitten pitää mennä ostamaan hyviä perusoitoja, joihin ovi paitojen kuviot ympätä!

  Myös pipo on ihana. :)

  ReplyDelete
 7. Just se hyvien peruspaitojen puute makuuttaa niitä printtejä munkin kaapissa. Koskaan ei löydy oikeanlaista just sillä hetkellä, kun sitä tarvitsisi, ja minähän en ole maailman paras odottelija :D

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails