Saturday, 5 September 2009

Super salmiakki sormus


Toissayönä juttelun lomassa pinosin nappeja päällekkäin. Kun pinot näyttivät tarpeeksi hyviltä, liimasin ne yhteen. Se oli hajamielistä toimintaa keskustelun ohessa, enkä suunnitellut sitä sen suuremmin. Luulen, että sain inspiraation kesällä Riikan nappipinoista, vaikken hämärässä tullutkaan rakentaneeksi yhtä hyviä väriyhdistelmiä. Seuraavana aamuna hyödynsin pinot tekemällä niistä sormuksia - askartelukaupan sormuspohja vaan liimalla isoimman napin taakse.


En yleensä käytä sormuksia. Ne tuntuvat hankaloittavan käsillä tekemistä ja olevan aina tiellä. Päivällä kuitenkin sujautin puna-musta-valkoisen kotoa lähtiessäni pikkurilliin. Käytin sitä koko päivän, eikä se ollutkaan yhtään hankalaa. Pikkusormessa sormus ei häirinnyt menoa ollenkaan, mutta näytti kyllä oikein hyvältä. Teekuppia pidellessäni poikaystävä kysyi, olenko huomannut sormukseni muistuttavan Super Salmiakin logoa. En ollut tullut ajatelleeksi, mutta kun asiaa ajattelee, yhdennäköisyyttä on nähtävissä. Oli pakko käydä ostamassa kyseistä mustaa ainetta ihan vain logoa tiiraillakseni. Nyt on hakusessa juuri oikeanvärinen nappiyhdistelmä ja asettelu, jotta pääsisin vielä lähemmäksi. Super Salmiakin logo on nimittäin yksi hienoimmista jonkan tiedän, heti kettukarkkilogon jälkeen. Täytyy vielä ostaa sitä sokeritonta versiotakin yksi aski, siinä kun on eri värit.


PS. Maija,
otsikon yhdys sana virheen vuoksi oon sulle yhden nappisormuksen velkaa!
(Yhdyssanavirheet täytyy hyvittää jollakin tavalla valvovalle taholle, olivat ne sitten tahallisia tai eivät. Muutenhan kielemme tuhoutuu kokonaan.)

4 comments:

 1. Huomasin ton sormuksen eilen! Nyt bugaan kotona... t. Kille

  ReplyDelete
 2. Ideavaras! ;) Itse just kattelin tuolloin ottamiani kuvia ja mietin, että pitää napit kaivaa vintiltä kädenulottuville. Haluatko tulla avuksi kantamaan laatikoita vintiltä maanantaina?

  Niin ja eilen kemuissa oli yhdellä kaverilla hieno Supersalmiakki-paita. Siis juurikin tuolla logolla. :)

  ReplyDelete
 3. Ihanaa olla valvova taho! :)

  ReplyDelete
 4. Maija,
  ajattelinkin, että voisit saada siitä kiksejä :D

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails