Wednesday, 28 July 2010

Pinkkejä askelia // Pink StepsTein sen! Sain tänään ensimmäiset villasukkani valmiiksi. Inspiraatio on saatu uusimmssa Novita-lehdessä olleesta sukkaohjeesta, mutten ole varma, onko nämä nyt sitten tehty ihan samalla tavalla. Seurasin nimittäin äitini ohjeita ja neuvoja, enkä ole niin varma, että osaisin ilman niitä tehdä enää toisia sukkia. Ja kyllä, lyhyet varret ovat minustakin vähän hassut, mutta niiden takia pääsin nopeasti käsiksi siihen vaikeimpaan osaan eli kantapäähän. Lanka on Novitan Isoveljeä, syksyn uutuusväri. Olen rakastunut tällaiseen hillittömään pinkkiin.

--- --- ---

I made it! Finished my first knitted socks today. I got the inspiration from a knitting magazine but am not sure if these are done exactly same way. I followed my mom's instructions, and probably couldn't make another pair without them. Those legs are so short so I could get to the hardest part - heels, sooner. Anyway, I love the crazy pink color.

5 comments:

 1. Hyvät noi on, kaikki ei alota alle 10-vuotiana :D Mullekin kelpais!
  tv Kille

  ReplyDelete
 2. Ihanat! :) Lyhytvartiset villasukat ovat varmasti mukavat kun ei turhaan hikoiluta nilkkoja :D Olen harkinnut itsekin koska tossut on vähän kummallisia ja villasukat liian hikisiä mutta silti olisi kiva olla jotkin töppöset. Nuo Isoveljen uudet värit on tosi ihania!

  ReplyDelete
 3. Kille:
  Krhm, kuvassa ei onneksi näy että toinen on ainakin sentin lyhyempi. Saatanpa tehdä kärjen vielä kolmannen kerran... Jos jaksan.

  Norsis:
  Sisäkäytössä lyhytvartiset on varmasti kivat, mutta ulkona voi tuuli purra nilkkoja :D Toisaalta ohuesta langasta tehtynä tuollaiset sopisi syksysukiksi tennareihin, kun niistä pilkottavat varret näyttää toisinaan vähän hölmöiltä.

  ReplyDelete
 4. Mitä ??? *&villasukat, no onneksi väri on edes hyvä ;) Varret pitää tietysti koristella hörsöillä ja napeilla. Sitten niitä kelpaa katsella.

  ReplyDelete
 5. Olen kyllä itsekin melko yllättynyt :D
  Mutta kun en ole koskaan aiemmin tehdyt, niin päätinpä nyt opetella, ennen kuin perheen virallinen sukankutoja muuttuu niin vanhaksi ja höperöksi, ettei siitä ole enää neuvomaan. Joudun nimittäin varmasti tekemään aika monet sukat ennen kuin homma alkaa sujua itsestään ;D

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails