Friday, 2 July 2010

Avainasia // Key Piece
Avainkaulakoru on melko vanhaa tuotantoa. Itse asiassa yksi niistä koruista, joista vieläkin jatkuva korutehtailu pari vuotta sitten sai alkunsa. Näin Seccon ikkunassa napeista ja vanhasta avaimesta tehdyn korun ja halusin samanlaisen. Tulin ajatelleeksi, että osaisin varmaan tehdä tuollaisen itsekin. Ja kappas, onnistuihan se. Innostuin sitten askartelemaan enemmänkin, kuten joku blogia lukenut onkin jo saattanut huomata.

Napit on ostettu kirpputorilta Tukholmasta. Avain ei ole oikeasti vanha, vaan peräisin H&M:n korusta. Väleissä on mustia puuhelmiä ja kaikki on pujoteltu puuvillanyöriin. Koru oli harmittavan pitkäksi aikaa päässyt hautautumaan kokoelmani uumeniin ja odotellut siellä parempia aikoja, mutta palannut nyt taas käyttöön.

--- --- ---

This key necklace is quite old, it's actually one of those first things that started my crafting boom couple of years ago. I saw a beautiful necklace in the window of Secco Shop and wanted a similar one. It came to my mind I maybe could do one myself, and yes, I succeeded. After that I've crafted a lot, as some of you reading this blog may have guessed already.

The buttons are bought from a charity shop in Stockholm. The key isn't old for real, it was originally a part of H&M necklace. The black beads are wooden, and all things are threaded onto a cotton string. I haven't been using this in a long while, cause it kinda got lost in my huge jewelry collection, but now I've found it again and am definitely gonna use it more.

3 comments:

 1. Mukavan romanttisen näkönen, sopisi vaikka ihan avainnauhaksi kotiavaimille tai muistitikullekin :)Sulla on paljo kaikenlaista kivaa täällä blogissa, monta kertaa tulee luettua postauksia uudelleen ja uudelleen! :)

  Kesäpäiviä toivotellen!

  ReplyDelete
 2. Kiitos Jenni, mukava kuulla että tykkäät! Ja tuo on hyvä idea: jos joskus opin käyttämään avainnauhaa, se olkoon tällainen hieno.

  Kesää sinnekin!

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana koru! Tykkään väristä ja materiaaleista, just mun juttu ♥ Täytyy kotiin palautuessa harkita kokeilevansa jotain samantyylistä, sen verran ihastuin tähän :D

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails