Friday, 10 December 2010

C'mon Baby Light my Flowers
Myönnetään, tämä ei ole ihan uusi juttu. Tein nimittäin ensimmäiseni jo vuosi sitten, ja sen varmaan joku vielä muistaa. Silloisen köynnöksen kukat jäivät Lontooseen, joten nyt tein uudet. Tällä kertaa taittelin kukat vanhan kirjan sivuista, ja tykkään lopputuloksesta vielä enemmän kuin viimeeksi. Jos tahdot kokeilla, tämä ohje auttoi minua taittelussa. Aluksi voi olla hankala hamottaa, mutta sitten kun sen oppii, se menee ihan itsestään.

Joulukoristelut on nyt siis aloitettu. Tämä taitaa tosin jäädä paikalleen joulun jälkeenkin.
--- --- ---

I admit, this ain't a new thing. I made my first one a year ago. I left those flowers in London, so I made new ones now, this time from old book pages. And I love this even more than the first edition. If you want to try, this tutorial helped me when making the lilies. It may seem confusing at first, but when you learn it, your hands start to do it themselves.

Hence, I've started the holiday decorations now. This one might be staying at it's place though, even after Christmas.

6 comments:

 1. Jostain syystä en saa merkinnän kumpaakaan linkkiä auki. o:

  ReplyDelete
 2. Kiitos kun huomautit. En mäkään saanut kun yritin äsken. Ei aavistustakaan missä oli vika, mutta tein ne uusiksi ja ainakin mulla toimii nyt!

  ReplyDelete
 3. Oi kun ihanat! Keveän oloiset, passaa jouluun ja arkeen.

  ReplyDelete
 4. ZOMG, niistä tuli vähintään yhtä ihanat kuin viimeksi!

  ReplyDelete
 5. Kirjansivuidea on ihan valtavan upea! Todella hieno toteutus. :)
  Uteliaisuudesta: mistä saa noita hienoja Jaffan retrokuvia? Olin edellisessä asunnossa aivan varma, että sisustan jonkun seuraavan asuntoni keittiön ensisijaisesti juuri tuolla julisteella.

  ReplyDelete
 6. Jaffa-julisteen olen saanut äidiltä vuosia sitten, silloin kun muutin pois kotoa. Juliste ostetettiin Akateemisesta, mutten tiedä, myydänkö noita enää siellä. Mutta Erik Bruunin julisteita näyttäisi olevan myynissä ainakin netissä http://bruundesign.com/tuotteet.html, tilaa sieltä!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails