Monday, 13 December 2010

Uudet vaatteet // New Clothes


Ennen // Before

jälkeen // after


Ostin kirpputorilta ison pussillisen joulupalloja. Sitä kaikkein kauheinta laatua: räikeitä värejä ja glitterkuvioita.Vaan ei se haittaa, jos pallolle virkkaa uudet vaatteet. Jämälangat esiin ja väriyhdistelmiä suunnittelemaan. Minulla on jo ensimmäinen valmiina, kymmenkunta odottaa vielä kaunistusta.

Lupasin arvonnan, ja sellainen on kyllä tulossa pikapuoliin. Vähän myöhemmin taas luvassa ohje pandahattuun, joka voitti äänestyksen ylivoimaisesti (55 % äänistä). Ensin on kuitenkin tehtävä vielä vähän joulujuttuja ja siivottava kämppä edustuskuntoon, sillä heti tapanina täällä juhlitaan valmistujaisia. Palaankin tästä touhuamaan, nähdään pian!

--- --- ---

I found a bag of Christmas ornaments from a charity shop. The very worst kind: flashy colors and glitter all over. But it doesn't matter, if you crochet new clothes for the ornaments. Just use all kinds of scrap yarn and make different color combinations. I have one ready now and about ten waiting for the transformation.

I promised you a giveaway, and one is coming soon. A little later comes the pattern for the panda hat, which won the poll with 55% of votes. But first I have to finish some Christmas things and clean the house, as I'm celebrating my graduation on December 26th. Back to work for me, see you soon!

3 comments:

 1. Hyvä idea! Tuota täytyykin kokeilla joskus.

  Tykkään kovasti myös tuosta paperikukkavalosarjasta :) Uudessa Kodin kuvalehdessä oli ohje, jossa valosarjaa oli koristeltu pienillä kakkupapereilla. Sekin oli kivan näköistä.

  ReplyDelete
 2. Augh! Onko vihreä nyt mustavalkoinen? Nooo-uu! :) (suunnittelin itse vähän samoilla linjoilla, mutta en ostanutkaan palloja)

  ReplyDelete
 3. Minä taas rakastan juuri tuollaisia palloja kuin tuossa ekassa kuvassa on tuo punainen! Siitä syystä varmastikin, että niitä oli kuusessa aina siinä mummolassa, jota ei enää ole. Nostalgia <3

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails