Wednesday, 29 December 2010

Ystävälle // For a Friend
Norsiksen inspiroimana oli pakko kokeilla magic yarn ballin käärimistä. Onneksi keksin ihmisen, jolle sellainen sopi mielestäni loistavasti lahjaksi. Ja oli muuten hauska lahja tehdä. Ideahan on siis se, että lankakerän sisään kääritään ties mitä yllätyksiä, jotka löytyvät sitten sieltä kerää avatessa. Itse olen erityisen ylpeä siitä, että sain melkein kaiken piiloon kerän sisään. Vähän kiilteli sieltä täältä läpi, mutta päältäpäin ei silti ihan arvannut, mistä on kyse. Ruusukekorun jätin tarkoituksella kerän päälle, eikä kerää mielestäni sen jälkeen tarvinnut enää kääriä sen ihmeellisempään pakettiin. Lahjasta tuli liian söpö piilotettavaksi paperin sisään.

--- --- ---

Inspired by Norsis I had to try making a magic yarn ball. Luckily I have a friend whom to give one for Christmas, I thought it would be a perfect gift for her. And it was so fun to make! The idea of magic yarn ball is to wrap things inside the ball so the only way to find them is to unwrap the yarn. I was proud of myself when I managed to wrap the items inside the ball that way you couldn't see from outside what's hiding in there. I left the bow brooch on top on purpose, and after that ended up handing it like that, without any additional gift wraps. It was too cute to be hidden in my opinion.

10 comments:

 1. Todellakin ihan liian söpö! :) Sisältökin on huippu.

  ReplyDelete
 2. Aivan mahtava idea! Tässä onkin tullut tuskasteltua ystävän myöhäisen joululahjan perissa tovi! Tällaisen mä teen :)

  ReplyDelete
 3. Loistava idea, pitää ottaa käyttöön :-)

  ReplyDelete
 4. Ihana idea!
  Evästitkö lahjan saajaa jotenkin, ettei hän suunnittele väristä jotain suurehkoa neulomusta? Vaikka tietysti tuohon varmaan aika monta metriä sai kerittyä kuitenkin (hirveästi tuota tavaraa kyllä on!).

  ReplyDelete
 5. Ihana! :) Ja mahtava kun kaikki yllärit on piilossa, niin ei tosiaan heti varmaan tule mieleen että mistä on kyse :D Noissa vaihdoissa, joihin olen osallistunut, on ollut tarkoituksena että tavaraa näkyy päällepäin. Se on osasyynä siihen että niistä ei tule kovin kauniita välttämättä xD

  ReplyDelete
 6. Oispa pukki tuonut minullekin tuollaisen! :) Hyvä, että jätit paketoimatta, kaunista on turha laittaa piiloon :)

  ReplyDelete
 7. Kiitos kaikille kommenteista!

  Kerästä tuli sen verran painava, että kyllä siitä arvasi, että sisällä on muutakin kuin lankaa. Lisäksi kerroin saajalle, mistä on kyse. Ei ollut enää kauheasti vaihtoehtoja sen jälkeen, kun lahjansaajan vieressä istunut ystävä (hänkin norsiksen lukija ;)) kiljaisi että "Oi, magic yarn ball!" (ei se mitään Tiikeri, oisin mä kertonut kuitenkin...)

  Olin ylättynyt siitä, kuinka helposti ne tavarat sai sisään piiloon. Alussa vaan pitää kieputtaa vähemmän lankaa jokaisen esineen jälkeen, niin loppuun jää millä peittää. Tossa on 100gr lankaa, sen sisään mahtuu jo aikalailla kamaa. Ja sadasta grammasta saa jo neulottuakin jotain, niin itse lankakin on hyödyllinen osa lahjaa.

  ReplyDelete
 8. tollasen lahjan makin haluan...pitaa myos miettia kenelle sellaisen voisi antaa, on niin kiva idea!

  ReplyDelete
 9. Hihi, piti tulla vielä uudestaan kommentoimaan tämän päivän postin saatuani! Lämmin kiitos ihastuttavasta, tuoksuvasta luovan leikin lahjasta. :) Hyvää uutta vuotta myös sinulle, toivottavasti jatkat bloggailua samaan malliin myös ensi vuonna. :)

  ReplyDelete
 10. Hauska!
  Tätä pitää joskus kokeilla.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails