Wednesday, 28 October 2009

Valoilmiö


Salainen liljaprojekti on nyt valmis, ja valaisee huoneeni vaatekomeronurkkaa. Ja samalla mieltä, sillä eilen alkoi ahdistaa, kun huomasin, että töistä lähtiessä on jo pimeää.

Idean pihistin selatessani kirjakaupassa jotain askartelukirjaa. Taittelin 20 liljaa, ostin valosarjan ja yhdistin nämä kaksi keskenään. Jokaisen lijan "huippuun" on tehty saksilla pieni reikä ja pitävyys varmistettu teipillä. Ja sitten koko komeus vain taiteiltu ovenkarmiin, taas teipillä avustaen.


Valo on oikeasti pehmeämi ja keltaisempi kuin miltä kuvissa näyttää. Sellainen juuri sopivan hämyisä. Tekee tästä huoneesta heti ystävällisemmän ja viihtyisämmän.

10 comments:

 1. Aivan upea! Miten nuo lamput eivät polta paperia?

  ReplyDelete
 2. Oi, tuo on superkaunis! <3

  ReplyDelete
 3. Nooruska: Ne on sellaiset sisäkäyttöön tarkoitetut pienet led-valot, eivät tunnu kuumenevan ollenkaan. Ja lampun valaiseva pää ei koske paperiin, kukan sisällä on sen verran paljon tilaa kuitenkin. Ei ole ainakaan vielä alkanut kärytä :D

  Eeva: Ajattelinkin, että ne voisivat vedota just suhun <3

  ReplyDelete
 4. Aivan mahdottoman upeat! Olen sanaton. Pitää ehkä kopsata idea ;)

  Led-valosarjojen valot eivät tosiaan kuumene juuri ollenkaan, joten sitä ei tarvitse pelätä.

  ReplyDelete
 5. Hei laita ihmeessä tähänkin blogiis semmonen 'loveliii' painike! Mää painaisin sitä aika tiuhaan.

  ReplyDelete
 6. Hei tehtiin tällainen töissä ja tuli aivan äärettömän hieno! Kiitos mainiosta ideasta, alan taitella omaankin kotiin iiriksiä!

  ReplyDelete
 7. Äh, hei me tehtiin muuten iiriksiä eikä liljoja, kuten sinä olet tehnyt. Nuo sinun ovat kyllä kauniimpia.. Ja näyttävät yksinkertaisemmilta tehdä (kuin iirikset, niihin tuli sisällekin jotain härpäkettä).

  Meillä oli muuten sellainen valosarja, jonka valo värjäsi kukkaset punertaviksi. Ihan kirkas valo, mutta siis hiukan taikaa oli mukana.

  ReplyDelete
 8. Eikö iirikset ja liljat tule samalla ohjeella? Nimet tuntuvat vaihtelevan niin, että olen mennyt sekaisin jo kauan sitten. Mutta hyvä jos tuli hieno. Ja taika kuulostaa hyvältä. Suunnittelen itse seuraavaksi värikkäitä papereita kirkkaan valon kanssa, siitäkin voisi tulla kiva.

  ReplyDelete
 9. Nää on kyllä niin ihanat, että palaan kerta toisensa jälkeen näitä ihastelemaan. Itsekkin tässä suunnittelin yhden valotaideteoksen tekemistä (jahka vaan on varaa tarvikkeisiin) ja varmaan käytän tätä ledilamppuideaa siinä hyödyksi. :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails