Saturday, 26 June 2010

Aurinkoinen kissantai // Sunny Caturday

Tämä koru syntyi korubaarissa, siinä vaiheessa kun huoneessa oli lähinnä aikuisia ja Maija Poppasellakin aikaa askarrella. Kaipasin jotain aurinkoisen väristä, joten nypin laatikosta kaikki keltaiset, oranssit ja punaiset. Kissa on kirpputorilöytö, helmet taas osa Biltemasta ostetun helmisangon sisällöstä.

Hauskaa kissantaita!
--- --- ---

I made this necklace at the jewelry bar. At that point there were only adults in and Mary Poppins had some time to craft herself too. I longed for something sunny-coloured, so I chose the yellow, orange and red ones. The cat is found from flea market and the beads part of a bigger assortment bought from a superstore.

Happy Caturday!

4 comments:

 1. Ihanan aurinkoiset helmet!

  ReplyDelete
 2. Ihanat helmet! Väreiltään uppoavat täydellisesti makuuni ja kaiken kruunaa ylväs kissa. Sulla on kyllä mahtava vainu (+ tietenkin mielikuvitus...) löytää kirppareilta materiaaleja koruihin. Minä en ole löytänyt, vaikka kuinka olen yrittänyt pitää silmät auki.

  ReplyDelete
 3. Näin tämän ja sinä tulit mieleen: http://joannecasey.blogspot.com/2010/06/recycled-bottle-tops.html

  :)

  ReplyDelete
 4. Nzqu:
  Kiitos :)

  Anniina:
  Kiitos kehuista. Mitä löytöihin tulee: ostan usein sellaisia halpoja krääsäpusseja, joissa on paljon pikkuleluja. Niistä olen löytänyt kaikkein parhaimmat eläimet ja muut, ja tulee halvemmaksi kui yksittäin ostaen. Ongelma on siinä, että niistä ei koskaan tiedä päällepäin, mitä saa. Ei siis kannata ostaa kalliita, ainoastaan halpoja ja lupaavan näköisiä. Ja sitten kotona perata ja heittää käyttökelvottomat suoraan pois, etteivät jää nurkkiin pyörimään.

  Patsy:
  Kiitos linkistä, olivat hienoja. Varsinkin se eka<3 Taitaa olla aika alkaa kerätä pullonkorkkeja...

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails