Tuesday, 12 January 2010

Legoleikkejä, osa 2

Nappikorvakorut
7 eriväristä paria.
Jokaisen palikan taakse liimattu
pala valkoista pahvia ja siihen korvakorupohja.
(Ilman pahvinpalaa pohja hujahti
takana keskellä olevaan reikään,
eikä sitä saanut liimattua tukevasti mihinkään.)
Playing with Lego bricks, part 2

Stud earrings
7 pairs in different colors.
Behind every brick I glued a piece of
white cardboard and then the stud to it.
(Without the cardboard it was impossible to
glue the stud well and neatly as it was too small
and fell into the hole in the middle.)

5 comments:

 1. Ei voi olla totta. :D Hei minkä kokoiset noi korvikset on, onko niitä kiva käyttää? Niin söpöt! :D

  ReplyDelete
 2. Ne on sellaisen tavallisen "nelinystyisen" legon kokoiset, eli melko isot. Ne eivät kuitenkaan paina mitään, eivätkä muutenkaan tunnu mun mielestä korvissa epämukavalta. Vähän kuin olisi tosi isot napit. Siitä voidaan tietenkin keskustella, näyttävätkö ne hölmöiltä peittäessään koko korvannipukan, mutta ei se minua haittaa. En ehkä kuitenkaan ole se, jolta tätä asiaa kannattaa kysyä, sillä olen tottunut roikottamaan korvissani kaikkea kummallista. Lusikoiden, avaimien, superpallojen ja pikkuautojen jälkeen muutama legopalikka ei tunnu enää missään :D

  ReplyDelete
 3. :D

  Apua, mitä muuta tähän voi sanoa.

  Lusikoita, tosissaan..? Riippuu tietysti lusikoista, minulle kun tulee vaan ne isot ruokalusikat mieleen. Ei kai sentään sellaisia? :D

  Pikkuautot kuulostaa jo minunkin korvaan ihan hauskalta. [aika kirjaimellisesti muuten tuo sana "korvaan".] Ja ehkä _pienet_ avaimet.

  Voinkin etsiä sua koulusta korvisten perusteella. :D

  ReplyDelete
 4. Ei nyt sentään, ne on sellaiset teelusikkaa pienemmät jotka on varmaan alunperinkin tehty korviksiksi eikä lusikoiksi niinkään :D Silti ihan huomiotaherättävän kokoiset.

  Mutta joo, Lontoossa olin aina se "girl with weird stuff hanging from her ears", joten se on kyllä aika hyvä tuntomerkki :D Ja joskus kun korvikset jää kotiin, on mulla yleensä sentään joku omituinen kaulakoru tai edes rintakoru.

  ReplyDelete
 5. Oi ei, multa on ihan jäänyt huomaamatta että oot vastannut mun kommenttiin. :( Saiskohan tän jotenkin ilmoittamaan sähköpostiin tai jotain..?

  Mut juu, mä yritän bongailla sua korujen perusteella sitten. ;) Koruista tulikin mieleeni, joko pian selviää dominokorujen saaja? :o Oon odottanu jo tunnin ihan tärinässä!!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails