Saturday, 9 January 2010

Jotain uutta

Työpöydälläni on nyt siistiä. Pieniä kasoja on kyllä alkanut jo huolestuttavasti kertyä laidoille, mutta lupasin pitää tämän kuosissa ainakin kolme päivää. Keskittymällä onnistun. Koska halusin kokeilla jotakin muutakin uutta, järjestin myös ensimmäisen blogiarvontani Muistikirjan puolella. Olisi ihanaa, jos jotakuta teistäkin kiinnostaisi osallistua! Lisää askarteluakin on luvassa pikapuoliin. Aamulla aion porailla valaita.

--- --- ---

Something new

My desk is tidy now, even though I've already started piling stuff in the corners. I have to stay focused though, cause I promised him to keep it clear for at least three days. As I wanted to try other new things as well, I arranged my first giveaway in my
Notebook. I'd love to see you participating! And don't you worry, new crafting coming up as well. In the morning I'm gonna drill some whales.

2 comments:

  1. Voi mitä hauskoja koruja sinulle täällä on, höperryin ihan ihastuksesta. Piti katsella pitkä pätkä taaksepäin. Inspiroivia ja iloisia :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos, nyt hymyilen täällä kommenttisi takia. Juuri se, että koruni ilahduttavat myös muita on syy miksi niiden tekeminen tuntuu niin tärkeältä.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails