Wednesday, 23 December 2009

Päivitys

Ulkomaankomennus on nyt ohi. Muun muassa kolme kiloa askartelutarvikkeita, kuusisataa nappia ja kilon verran simpukankuoria matkalaukussani palasin kotiin. Koska puoliksi puretut laukut aiheuttivat aikamoisen sotkun, en ole vielä päässyt askartelun alkuun. Se kuitenkin siintää lähitulevaisuudessa, kunhan saan raivattua polun työpöydän luo ja järjestettyä siihen vähän työtilaakin. Poikaystäväni kutsuu nurkkaa kissan valtakunnaksi ja ilmeisesti sen kaoottisuus aiheuttaa hänelle harmaantumisoireita. (Minun mielestäni se ei siis ole yhtään kaoottinen, kaikella on tarkka järjestys). Varsinkin silloin, kun valtakunta hautoo laajentumissuunnitelmia ja levittelee helmiä, nappeja ja metalliosia pitkin olohuonetta. Minkäs sille mahtaa, että olen enemmän sohva- kuin pinnatuoli-ihmisiä. Olin kolme kuukautta poissa ja sinä aikana sain ainakin kolme kiukkuista puhelua koska "mä astuin just helmen päälle paikassa, jossa helmen ei olisi kuulunut olla." Ja minä sentään siivosin huoneen, nurkkaa myöten, ennen kun lähdin.

Tavoitteeni on saada tämä blogi vähintään yhtä aktiiviseksi kuin ennen Lontooseen lähtöä. Lisäksi olen kaavaillut homman muuttamista kaksikieliseksi. Jokaisen tekstin perään ilmestyy tästä lähtien vähintään englanninkielinen tiivistelmä, mutta useimmiten toivottavasti kattavampikin käännös. (Paitsi ei tämän, vielä olen joululomalla.) Kannustusta ja innostavia kommentteja otetaan jatkossakin vastaan, kiitos tähänastisesta tuesta! Myös sanan levittäminen on sallittua, uusi vuosi saisi mielellään sisältää myös uusia lukijoita.

Siihen asti, rauhallista ja miellyttävää joulua. Menen nyt syömään joulutorttuja joulukoristellun kynttelikköni (kuvissa) valossa. Kokonaisuus on toteutettu kietomalla metallisen kirppiskynttelikön ympärille värikkäitä helminauhoja, joista osa löytyi materiaalivarastosta ja osa omasta käyttökorunaulakosta. Kaiken kruunaa aiemmin esitelty violetti rusetti. Lähes taideteoksen tasoisen lopputuloksen nimi on Hyvästi hillitty harmonia ja se haistattaa pitkät perinteisille jouluväreille ja -koristeille. Ja siinä sivussa vähän kaikelle muullekin. Kissanhoitajan sanoin: "se on niin kamala että se on jo hieno".

4 comments:

 1. tuskin maltan odottaa että "tehtaasi" pääsee taas vauhtiin!
  Rauhallista joulua kuitenkin :D

  ReplyDelete
 2. Kiitos samoin! Itselläkin jo sormet syyhyää :D

  ReplyDelete
 3. Sanottakoon että ihastuin kynttelikköön jo sen ensiesiintyessä toisessa blogissa. On se hieno.

  ReplyDelete
 4. Etkös se ollut sinä, joka vihaa kynttelikköjä? Nyt tunnen itseni oikein onnistuneeksi :D

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails