Wednesday, 9 March 2011

Hei vain // Hello


Aina kehotetaan välttämään niitä turhia "en ole ehtinyt päivittää"-postauksia, ja tämän säännön mukaan olen yrittänyt elää. Mutta sitten ystäväni tokaisi, että päivitä nyt jotain blogia sentään että tiedetään sun olevan elossa. No, elossa ollaan, mutta kai siitä on välillä ulkomaailmaakin informoitava.

Ensin blogille ei ollut aikaa, koska kaikki aika kului junailemiseen, ja nyt ei ole aikaa, koska meillä muutetaan. Kahdessa kaupungissa on sekava asunto, toisessa tyhjentämistä ja toisessa täyttämistä odottava. Projekti jatkuu vielä pari viikkoa, katsotaan sitten uudestaan. Tällä hetkellä käsityöt rajoittuvat keskeneräisten neuleiden hiplailuun (pakattu viisaasti eri kassiin) mutta ei niitäkään oikein ehdi edistämään. Sen jälkeen varmaan tulossa jotain sisustusjuttua, sillä melkoisen kuluneessa kunnossa olevaa uutta asuntoa on jotenkin piristettävä.

Lukijoille kiitos siitä että roikutte mukana. Teitä on jo yli sata! Sitä pitäisi jotenkin juhlia, onko ehdotuksia? Kuulumisiakin saa kertoa - teitä on jo ikävä.

--- --- ---

I usually never write any "no time to update"-laments, but then someone asked me to update at least one blog so she would know I'm alive. And yes, I am, so I guess it's good to inform the world about it too.

First I didn't have time for my blog because I was traveling 5 hours each day. And now, now we are moving. At the moment I have a messy apartment in two cities, one waiting to be emtied and other to be filled. It will take a couple of weeks, after that I'll probably have time again. At the moment I have no time craft, but I'm planning all kinds of stuff. Especially for decorating, as our new apartment is kinda worn out and needs to be brigtened up.

I'd like to thank my readers for hanging out with me - there's over a hundred of you already! That's a good reason to celebrate - any ideas how? And how are you these days by the way? I miss you already.

6 comments:

 1. Ihanaa, että sinusta kuuluu jotain! Olenkin jo ehtinyt muutaman kerran käväistä täällä, että jos vaikka bloggerin listaus ei päivitäkään postauksiasi.
  Mutta muuttele ihan rauhassa! Eiköhän me lukijat täällä roikuta mukana. :)

  ReplyDelete
 2. Tsemppiä muuttoon :) Täällä roikutaan. ;)

  ReplyDelete
 3. Tottakai roikutaan mukana! :) :) :)

  ReplyDelete
 4. Minä teen tuollaisista paloista villatakkia! Näytän varmaan tuolta muodokkaalta vaunulta, jos takki joku päivä valmistuu ja päälleni mahtuu... Pitääkin muistaa kuvata palakasa nyt kun se on vielä kasa :) Joko koti on vähemmän autotalli?

  ReplyDelete
 5. Kiitos tsemppauksista ja kommenteista! Koti on edelleen autotalli, mutta askartelunurkan aihio on jo kasassa, sillä eilen ostettiin Lundiaan sopiva pöytälevy, josta tulee mulle uusi pöytä. Kohta pääsee siis purkamaan puikkoja ja lankoja ja muuta :)

  ReplyDelete
 6. PS. Elsa, palakasa kiinnostaa todella, tahtoisin nähdä millaisia paloja oot tehnyt! Itselläkin on palainnostus ja oon viime aikoina etsinyt kaikkea paloista tehtyä inspiraatioksi.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails